Älvsby-Tryck AB förnyar sin webb


Älvsby-Tryck AB förnyar sin webb

Älvsby-Tryck är ett fullservicetryckeri med många strängar på sin lyra och är beläget i Älvsbyn, Norrbotten, med nöjda kunder över hela landet. Besök Älvsby-tryck AB på http://www.alvsby-tryck.se/ Mitt uppdrag omfattade installation och konfiguration av CMS plattform, implementering av den grafiska designen, sociala medier samt fotografering.   

Mathantverkare satsar online


Mathantverkare satsar online

Mathantverkare i Västernorrland bildades i början av 2011 och är en ideell förening. Med mathantverk menas småskalig produktion av livsmedel där producentens hand är närvarande genom hela processen. Mathantverk är framställning och förädling av i huvudsak lokala råvaror, utan onödiga tillsatser. Mitt uppdrag omfattade installation och konfiguration av CMS plattform, implementering av den grafiska designen […]

Ny fräsch hemsida till Kramfors Stadsfest


Ny fräsch hemsida till Kramfors Stadsfest

Kramfors Stadsfest är ett årligt evenemang som behövde en ny webbplats för information och artistsläpp.   Besök Kramfors Stadsfest på http://kramforsstadsfest.com   I mitt uppdrag ingick installation och konfiguration av CMS plattform, anpassning av mallar, strukturering av innehåll samt en attraktiv presentation av bildarkivet.      

Br. Häggkvist Bil skaffar sig en ny hemsida


Br. Häggkvist Bil skaffar sig en ny hemsida

Bröderna Häggkvist Bil i Kramfors behövde en ny hemsida samt logotyp. Företagets alla profilområden skulle täckas in.   Besök Bröderna Häggkvist Bil på http://brhaggkvistbil.se   I mitt uppdrag ingick utformande av ny logotyp samt fotografering, design och utveckling av webbsidan.  

JYMA Bilservice byter grafisk profil och hemsida


JYMA Bilservice byter grafisk profil och hemsida

JYMA Bilservice behövde en ny och fräsh webb i samband med deras lokalbyte i Nacka. Sidan andas professionalitet och modernitet, vilket går hand i hand med företagets profilering.   Besök JYMA Bilservice på http://jymabil.se   I mitt uppdrag ingick utformande av ny logotyp samt design och utveckling av webbsidan.